Reviews

“Annemarie is een veelzijdige vakvrouw met wie het fijn samenwerken is dankzij haar flexibiliteit, creativiteit en sprankelende persoonlijkheid. Ze treedt als presentatrice op in televisiecommercials van onze hand, verzorgt de voice-over voor radiocommercials, denkt mee met zowel klant als productiehuis, helpt ter plekke met het herschrijven van teksten als dat nodig is en dat alles met persoonlijke aandacht en een glimlach!”

- Anneloes Griffioen (Post producer bij Lukkien).

β€œAl ruim 2 jaar wordt er door Excellent Videoproducties iedere maand een Laborijn Journaal gemaakt. We maken daarin dankbaar gebruik van de heldere, frisse en prettige voice-over stem van Annemarie. Voor ons is er telkens weer een deadline en voor Annemarie dus ook. Met haar studio aan huis en de vlotte respons weten wij telkens weer de klant op tijd gelukkig te maken. Annemarie is een vaste waarde in het Laborijn Journaal waar we ontzettend blij mee zijn.”

- Erwin Visschedijk, (Excellent Videoproducties)

“Van werken met Annemarie krijg ik goede zin. Ze is een opgewekte teamplayer die moeiteloos met je meewerkt naar het besproken doel. In haar manier van spreken hoor ik heel typerende toonbuigingen, het heeft iets prettigs. Die vallen me altijd op. En dat is mooi, want wat je graag wilt met je commercial is: aandacht.”

– Milan Gijzen (Roestvogel music productions)