Over Annemarie

Biografie

Annemarie Brüning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen. Als kind al droomt ze van een carierre als presentatrice, plezier op het podium en praat ze graag en veel! Na de HAVO volgde ze een 1 jarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management.

Annemarie Brüning is geboren op 26 juli 1986 in Wageningen.
Als kind al droomt ze van een carrière als presentatrice, heeft plezier op het podium en praat ze graag en veel.

Na de HAVO volgde ze een 1 jarige mode & styling opleiding, waarna ze haar studententijd vervolgde met een opleiding HBO Bedrijfskunde met als specialisatie Marketing Management.

Haar presentatie-carrière begon ze bij de Verkeersinformatiedienst als filelezer & presentatrice van het verkeersjournaal.
In September 2011 kwam Omroep WNL op haar pad.
Ze presenteerde 5 seizoenen wekelijks het weer en verkeer bij het programma Goedemorgen Nederland op NPO1.
Ze presenteerde diverse programma’s op RTL4 en RTLZ. En produceerde en presenteerde ze haar eigen programma HondenTV voor RTL4.
Vanaf november 2018 presenteert ze voor SBS6 Hart van Nederland.

Annemarie is als voice-over 7 jaar geleden begonnen met het inspreken van bedrijfsfilms en het tv-programma Altijd Jong (RTL4). Ze is al enige jaren de vaste stem van MLine, Futurumshop.
Tevens is ze als nieuwslezer te horen op Radio 538, Veronica en Radio 10.

Naast voice-over, presentatrice, & dagvoorzitter is ze overigens ook werkzaam als ceremoniespreker/ trouwambtenaar en verbindt ze met liefde leuke koppels door het hele land & zelfs daarbuiten.

Meer over de andere werkzaamheden van Annemarie vind je op http://www.annemariebruning.com

Showreel